Ser du etter webhotell? Sjekk sammenligningen av webhotell på delt hosting.

Dedikert server

Dedikert server

Blir delt hosting for smått for deg? Er du ute hosting med mer kraft og total kontroll? Da kan en dedikert server være riktig hosting. En dedikert server, er som navnet tilsier, en server du styrer selv og har helt for degselv. Webhostene i denne liste tilbyr web hosting på dedikerte servere (dedicated servers på engelsk).

Europeisk webhost som har sine servere i England. Tilbyr webhotell, VPS og dedikert hosting. Alt fra små webhotell til kraftig euro hosting.

A2 Hosting er en grønn webhost, de tilbyr hosting på webhotell, VPS og dedikert server, alle på Linux. Webhosten bruker cPanel kontrollpanel.

Active24 er en stor norsk webhost som tilbyr hosting på webhotell og dedikert server med Linux eller Windows operativsystem.

Webhost med cPanel hosting på Linux webhotell og dedikert server med Windows eller Linux. SSH access, ubegrenset lagring, trafikk og domenenavn.

Webhosting på Linux webhotell og dedikert server, begge med cPanel. Fri lagring & trafikk, ubegrenset MySQL databaser og SSH access på webhotell.

Linux hosting med cPanel på webhotell, VPS eller dedikert server. Webhotell med fri trafikk og ubegrenset lagrinsplass. Flere domener på webhotell.

Linux og Windows hosting på webhotell, VPS og dedikert server. Fri lagring, trafikk og MySQL databaser, samt. flere domener på samme webhotell.

Windows og Linux med cPanel hosting. Webhotell, VPS og dedikert server. Webhotell med fri lagring, ubegrenset trafikk og databaser og 5000 domener.

cPanel hosting på Linux webhotell, VPS eller dedikert server. Stort webhotell med høy trafikk, flere domener på samme webhotell, uendelig MySQL og SSH

Hosting fra norges tredje største registrar. Tilbyr colocation i Norge, webhotell med flere domene og dedikert server for den kresne.

Linux hosting med cPanel på webhotell, dedikert server eller VPS. SSH access, uendelig antall MySQL databaser og stort webhotell med høy trafikkvote.

Syndiker innhold