Ser du etter webhotell? Sjekk sammenligningen av webhotell på delt hosting.

Hosting på server i Europa

Alle webhoster her tilbyr hosting på én eller flere av følgende: Webhotell, VPS, dedikert server og colocation.

Kravet til hostene i denne kategorien er at de har server i Europa. Merk at også norske hoster som har sine servere i Norge også er omfattet her.

Europeisk webhost som har sine servere i England. Tilbyr webhotell, VPS og dedikert hosting. Alt fra små webhotell til kraftig euro hosting.

Active24 er en stor norsk webhost som tilbyr hosting på webhotell og dedikert server med Linux eller Windows operativsystem.

Cliche hosting er en dansk webhost som tilbyr webhotell på sine servere i Europa, nærmere bestemt Danmark. Cliche selger billig webhotell.

Norsk webhost som leverer webhotell på Linux med SSH access. Webhosten selger også server housing på colocation i Norge.

Norsk hosting på servere i Oslo fra FastName. Velg mellom Windows eller Linux server. Støtter PHP, MySQL, MSSQL, Perl/CGI og ASP.NET

Billig webhotell med 3000 MB lagringsplass til hosting, fri trafikk på webhotellet. Bra webhotell med døgnåpen kundeservice på chat.

Norsk hosting på Linux webhotell med cPanel. Gratis support døgnet rundt, full backup og valgfri server i Oslo, USA eller Nederland.

cPanel hosting på webhotell med Linux. Stort webhotell hvor du kan hoste flere domene på samme webhotell. Har SSH access og ubegrenset MySQL databaser

Hosting fra norges tredje største registrar. Tilbyr colocation i Norge, webhotell med flere domene og dedikert server for den kresne.

Syndiker innhold