Ser du etter webhotell? Sjekk sammenligningen av webhotell på delt hosting.

123-reg

Info om hosting fra webhosten 123-reg

Tester av hosting fra 123-reg

Gjennomsnitt av anmeldelser for webhosting fra 123-reg

Stabilitet og oppetid

0

Kontrollpanel

0

Kundeservice

0

Pris og verdi

0

123-reg har registrert over 2 millioner domene, og er dermed den største registraren i Storbritannia. I tillegg er selskapet en del av UK's største webhost, og serverne er i England.

De har en enkel filosofi som sier at alle skal kunne drive med web, og har derfor hosting for nybegynnere såvel som mer avanserte brukere. Webhotell fra 123-reg kommer også med enkle ett klikks installasjoner - Med ett enkelt klikk har du satt opp bloggen din med Wordpress, websiden din med Joomla eller forumet med phpBB.

I tillegg er 123-reg en grønn webhost, men bedyrer at det ikke går utover verken service eller kvaliteten på hostingtjenestene deres.

Klikk her for å gå til 123-reg.

Stort webhotell fra 123-reg

Størrelse (MB) Trafikk/Kvote (GB) Domene Databaser SSH Epost-konto Pris pr. mnd (NOK) Etablering (NOK)
2 000 25 1 1 Nei 100 102,97 0

Dette er ett av fire webhotell. Webhotellet heter Plus og er det nest minste i rekken. Det er valgfritt om du vil hoste på IIS7 webserver med støtte for ASP.NET og MS SQL på Windows 2008, eller ha Apache webserver og PHP 5 på Linux. Du velger hostingplatform under bestilling.

Du kan ha lagre inntil 2 GB på hver epost-konto, og hele 150 MB per database (du får kun én database på dette webhotellet, men større webhotell gir flere databaser). Ett-klikksinstallasjoner kommer forøvrig bare på webhotell med Linux.

Det blir også tatt daglig backup (sikkerhetskopi) av det du har på lagrer på ditt webhotell. I tillegg får du full statistikk basert på serverloggene.

Ved binding i mer enn ett år, får du også litt billigere hosting.

Webhosting fra 123-reg

Tagger som beskriver alle typer hosting fra denne webhosten.

Nysgjerrig på mer? Klikk her for å gå til 123-reg.

Brukernes tester av hosting fra 123-reg

Har du brukt webhosten? Skriv en test av 123-reg og hjelp andre å velge riktig hosting!