Ser du etter webhotell? Sjekk sammenligningen av webhotell på delt hosting.

Host Gator

Info om hosting fra webhosten Host Gator

Tester av hosting fra Host Gator

Gjennomsnitt av anmeldelser for webhosting fra Host Gator

Stabilitet og oppetid

4.666665

Kontrollpanel

5

Kundeservice

5

Pris og verdi

5

Den innovative webhosten, HostGator ble etablert i 2002 og er i dag en verdensledende leverandør av delt hosting, reseller hosting og dedikert webhosting. Selskapet er privateid, og holder som mange andre hoster til i Houston Texas. Webhosten har gjort mer enn bare å klare seg, med sin prisbelønnede hosting. I kriseåret 2008 ble Host Gator omtalt av Inc. Magazine som ett av de raskest voksende privateide selskapene i Amerika!

Selskapet leverer webhotell og annen hosting til private, småbedriftseiere og Fortune 500 selskaper. Totalt teller kundemassen hele 225 000, for disse kundene hoster de voksne 2 200 000 domener!

I juni 2009 foretok web hosten en spørreundersøkelse blant kundene sine, og da kom det frem at de aller fleste var svært fornøyd med både hostingtjenestene og kundeservice.

Klikk her for å gå til Host Gator.

Webhotell fra Host Gator

Størrelse (MB) Trafikk/Kvote (GB) Domene Databaser SSH Epost-konto Pris pr. mnd (NOK) Etablering (NOK)
fri lagringsplass fri trafikk fritt antall domener fritt antall databaser Ja fritt antall epost-kontoer 68,41 0

Prisen på webhotell forutsetter 12 mnds binding (billigere webhotell om du tar lenger binding) Ett .com-domene er inkludert i prisen. (Dette gjelder alle webhotellene i sammenligningen av webhotell). Dette er det mellomste webhotellet fra Host Gator. Det finnes ett som er billigere, og det koster $4.95 (30,24 norske kr) per måned. Forskjellen er unlimited addon domains, hvilket betyr at du kan kjøpe flere domenenavn og tilknytte dem til dette webhotellet. Dette er lurt eksempelvis om du skal ha eget domene til nettbutikk, blogg og forum.

Webhosting fra Host Gator

Tagger som beskriver alle typer hosting fra denne webhosten.

Nysgjerrig på mer? Klikk her for å gå til Host Gator.

Brukernes tester av hosting fra Host Gator

Har du brukt webhosten? Skriv en test av Host Gator og hjelp andre å velge riktig hosting!