Ser du etter webhotell? Sjekk sammenligningen av webhotell på delt hosting.

PRO ISP

Info om hosting fra webhosten PRO ISP

Tester av hosting fra PRO ISP

Gjennomsnitt av anmeldelser for webhosting fra PRO ISP

Stabilitet og oppetid

5

Kontrollpanel

5

Kundeservice

5

Pris og verdi

4

PRO ISP er en norsk webhost som ble etablert i 2002; en liten evighet å regne for webhoster. Webhosten henvender seg til både privatkunder såvel som bedrifter og har servere i Norge, Nederland og USA. Alt for å plassere ditt webhotell på en server nær dine kunder eller besøkende.

Henvender du deg til nettbrukere i Norge, velger du plass på en server i Oslo, kun 1 KM fra «hovedpulsåren» NIX. Hvis Europa er ditt terretorie, kan du velge webserver i Amsterdam (Holland). Hvis Canada og USA er det mest relevante, har du mulighet for server i USA (Houston, Texas). Dette sikrer rask responstid på dine websider.

PRO ISP vet å sette fokus på effektivitet og stabilitet til gode priser. Derfor fokuserer webhosten på automatiserte løsninger. De tilbyr også gratis support via epost, telefon og chat. I tillegg har de en rekke guider som tar deg fra A-Å dersom du har et problem, eller det er noe du ønsker å gjøre.

Klikk her for å gå til PRO ISP.

Webhotell på valgfri server i Norge, USA eller Nederland

Størrelse (MB) Trafikk/Kvote (GB) Domene Databaser SSH Epost-konto Pris pr. mnd (NOK) Etablering (NOK)
15 000 fri trafikk 10 5 Nei fritt antall epost-kontoer 56,25 123,75

Webhosten tilbyr tre webhotell; Pro Start, Pro Medium og Pro Premium, dette er Pro Medium. Her har du muligheter for automatiserte oppgaver via Cron Jobs, og du kan endre php.ini. Webhotellet administreres med cPanel, og det er mulighet for rask og enkel installasjon av diverse med Fantastico. For databaseadministrasjon kommer webhotellet med phpMyAdmin.

Du velger selv hvor du vil at webhotellet ditt skal befinne seg. Under bestillingsprosessen kan du velge om du vil ha plass på:

  • Server i Norge (Oslo)
  • Server i Nederland (Amsterdam)
  • Server i USA (Houston, Texas)

Tilleggstjenester

Webhotell hos PRO ISP har en rekke tilleggstjenester. Prisene kan kanskje oppfattes som noe underfundige, og grunnen er at de oppgir pris ekslusiv mva på sine sider. Her er prisene inkludert mva.

Pris for SSH access er 150 kr per år, mens for hver ekstra database man ønsker, må man betale 120 kr/år. Dedikert IP koster kroner 124 i etablering og 225 kr i året.

Trenger du et SSL sertifikat, så må du ut med 236 kroner i året.

Både URL forwarding og mail forwarding koster ekstra. Kjøper man de hver for seg koster de hhv. 45 pg 75 kroner per år, mens man slipper unna med 105 kroner, dersom man kjøper begge deler.

Webhosting fra PRO ISP

Tagger som beskriver alle typer hosting fra denne webhosten.

Nysgjerrig på mer? Klikk her for å gå til PRO ISP.

Brukernes tester av hosting fra PRO ISP

Har du brukt webhosten? Skriv en test av PRO ISP og hjelp andre å velge riktig hosting!

Desidert den beste webleverandøren jeg har testet

Test av Webhotell fra PRO ISP

Pris og verdi

4

Kontrollpanel

5

Kundeservice

5

Stabilitet og oppetid

5

Har nå holdt på med webhotell og utvikling av websider for mine kunder og har testet litt forskjellige leverandører og har nå kommet over den klart...