Ser du etter webhotell? Sjekk sammenligningen av webhotell på delt hosting.

UniWeb

Info om hosting fra webhosten UniWeb

Tester av hosting fra UniWeb

Gjennomsnitt av anmeldelser for webhosting fra UniWeb

Stabilitet og oppetid

5

Kontrollpanel

4

Kundeservice

5

Pris og verdi

4

Norske UniWeb ble ifølge Brønnøysundregistrene etablert som aksjeselskap sensommeren 2002. Skiftet fra enkeltpersonsforetak skjedde, imponerende nok, etter 2 knappe år(!)

Hosten har vokst seg stor på domeneregistrering, og kan nå brife med å være en av Norges tre største registrarer. De siste tallene webhosten presenterer på sine sider er fra 2007. Her opplyser de om 30 000 domenenavn fordelt på 17 500 kunder fra offentlig forvaltning og privat næringsliv.

Foruten salg av domene, tilbyr de også et bredt spekter av profesjonell hosting for bedrifter og private. Vi nevner i fleng; webhotell, mailhotell, dedikerte servere, colocation og mye mer. I serverparken har de servere som kjører på Linux såvel som Windows og databasetjenere med MySQL og Access.

Om du ikke er glad i webhotell hvor du kun kan ha ett domene, så tilbyr UniWeb multihotell. Med et multihotell får du flere webroots på hvert webhotell; altså flere webhotell i ett. Disse har felles FTP-bruker, men kan knyttes til forskjellige subdomener eller domener, alt etter eget ønske.

Klikk her for å gå til UniWeb.

Norsk webhotell på Linux fra UniWeb

Størrelse (MB) Trafikk/Kvote (GB) Domene Databaser SSH Epost-konto Pris pr. mnd (NOK) Etablering (NOK)
500 fri trafikk fritt antall domener 1 Nei fritt antall epost-kontoer 98,02 0

Av innhenting og sammenligningshensyn, bruker vi kun veiledende priser. Men i skrivende stund har webhosten en kampanje med 50% rabatt det første året.

Her har vi inkludert ett domene (com), valgt webhotellet Premium (multihosting) på Linux (som er billigere enn Windows, men skal du ha støtte for ASP, ASP.NET eller Frontpage, så må du velge Win). 500 MB deles mellom de tre webrootene, og du kan knyte et ubegrenset antall domene og subdomene på hver root.

Videre selges database som tilleggsvare, og vi har valgt 100 MB lagringplass i MySQL-database, men det er mulighet for mer. Ved valg av hosting på Windows kan du bruke MS Access.

Du har 500 MB til lagring for epost, hvor du kan ha tre epost-domener og ubegrenset antall e-postadresser. Disse har du også tilgang til fra webmail.

Det er også mulig å få SSH access ifølge UniWeb, så ta kontakt med dem for nærmere informasjon.

Webhosting fra UniWeb

Tagger som beskriver alle typer hosting fra denne webhosten.

Nysgjerrig på mer? Klikk her for å gå til UniWeb.

Brukernes tester av hosting fra UniWeb

Har du brukt webhosten? Skriv en test av UniWeb og hjelp andre å velge riktig hosting!