Ser du etter webhotell? Sjekk sammenligningen av webhotell på delt hosting.

Om Webhotell.net

Her er litt informasjon om nettstedet, målet med det og hvordan det hele fungerer.

Finne webhotell og hosting

Målet er å hjelpe deg å finne best webhotell og hosting til ditt behov, enkelt og greit. Akkurat nå kan du sammenligne webhotel, lese tester av webhotell og annen hosting, eller se på profilene til diverse hoster.

Det kommer stadig inn mailer med tips til utvidet funksjonalitet. Det er gledelig å se at folk mener det er rom for forbedring, og det er mye som er i anmars. Her er litt informasjon om hva som kan komme fremover.

På sikt, og med din hjelp, vil det bli mulig å rangere alle typer hosting etter testresultatene sendt inn av brukerne, men før den funksjonaliteten blir implementert, så er det viktig å ha et godt datagrunnlag. Det er unødvendig å sette opp rangering av hosting basert på nåværende testresultater, siden datamengden er så liten. Derfor oppfordres du til å skrive en test av webhotell eller annen hosting du bruker, eller har prøvd før.

Webhoster

Det hender at webhoster tar kontakt. De vil gjerne ha sin egen profil på nettstedet. Ved slike henvendelser ser en til at hosten ikke har mye negativ omtale rundt på nettet, at finansene er i orden (hvis data er tilgjengelig) og om hosten i det heletatt er seriøs.

Grunnen er at du som potensiell kunde i høyest mulig grad skal være skjermet for risiko. Eksempel på risiko kan være å kjøpe webhotell hos en host som står på konkursens rand. Man vil da kunne oppleve å ha betalt for en tjeneste man aldri får. Dette er selvsagt et uønsket scenario, og vit at redaksjonen gjør sitt ytterste for at så ikke skal skje.

Arbeidet med å skrive profiler for hostene, gjennomgå tilbudene og så videre er en tidkrevende prosess. Det kan hende at profilen til webhosten din allerede er under arbeid, men for å være helt sikker kan du ta kontakt. Det samme gjelder også for de som selger hosting, la gjerne høre fra dere.

Sosiale medier

Det er enkelt og greit å ta kommunikasjon over de sosiale mediene, så her finner du siden til webhotell på facebook og brukeren webhotell på twitter. Der vil du finne info om oppdateringer, samt tips om hostingrelaterte tjenester og annet snask. :)

Affiliatelinker

Tillit er helt essensielt for en tjeneste som denne. Derfor er et viktig mål å være gjennomsiktig ovenfor deg som bruker.

En del webhoster tilbyr affiliateprogrammer. Det innebærer at man kan bli med i et affiliateprogram, få en link og, hvis noen kjøper webhotell eller annen hosting gjennom en affiliatelinken, så blir affiliaten betalt. Flere av webhostene her på siden har slike partneravtaler, og dette er livsgrunnlaget til webhotell.net.

Hvis du ikke ønsker at webhoteller skal få betalt for webhotell du kjøper: Ikke klikk på linkene til webhostene, men søk dem heller opp i en søkemotor. Det var dagens lekse i omvendt psykologi. :)