Ser du etter webhotell? Sjekk sammenligningen av webhotell på delt hosting.

Anbefalt webhotell, beste hosting til sin pris?

Test av webhotell fra BlueHost

Anmeldelse:
Webhotell fra BlueHost

Brukerens testresultater

Stabilitet og oppetid

5

Kontrollpanel

5

Kundeservice

5

Pris og verdi

5

Har hatt Bluehost i 6-7 måneder nå og vil si jeg er storfornøyd. Må virkelig si at dette er et anbefalt webhotell, og veldig mulig at det er den beste hostingen i forhold til pris.

Kontrollpanelet er i en klasse for seg, og gir enkel administrasjon av webhotellet. Jeg elsker addon domains og hoster faktisk flere av domenene mine på bluehost, til tross for at de er registrert hos Domeneshop. Supporten er fantastisk og jeg får alltid tilfredstillende svar.

Det faktum at man kan sette egen php.ini og øke memory limit i PHP er rett og slett fantastisk. Det er helt nødvendig dersom man skal drive med bildebehandling etter at bildene er lastet opp til webhotellet, f.eks. hvis du liker å administrere størrelser osv på bildene dine etter du har lastet dem opp.

Dette hoster jeg på mitt webhotell

Fem forskjellige domener, hvor tre er registrert gjennom Bluehost, mens de to siste (no domene), er registrert hos Domeneshop. Satte enkelt og greit opp nameserverne til Bluehost hos Domeneshop, og dermed blir all mail osv enkelt administrert fra cPanel hos Bluehost.

å disse har jeg blant annet Joomla på hoveddomenene, phpBB3 på et subdomene og WordPress blogger på subdomener, f.eks. blogg.domene.com og forum.domene2.com - hvert av CMSene har sin egen database (siden man kan opprette både egne databaser og databasebrukere, det samme gjelder FTP-kontoer).

Før hadde jeg webhotell fra one, og da måtte jeg ha ett webhotell per domene. Dessuten fikk jeg bare én MySQL-database per webhotell. Faktisk har jeg spart mange penger ved å bruke denne webhosten, siden jeg nå kun trenger ett webhotell til alle mine websider og domener.

Til epost kan man enten velge å bruke Outlook, Thunderbird og laste ned mailen lokalt, eller velge mellom en haug av forskjellige webmail-applikasjoner. Det er fritt frem for å opprette flere mailkontoer enn du har venner, det samme gjelder FTP, MySQL, subdomener, addon domener og, ja, alt!

Slik opplever jeg kundeservice hos Bluehost

Hver gang jeg har hatt et spørsmål har enten kundebehandleren forklart meg det på chat, eller så har jeg blitt videresendt til teknisk support. Har aldri følt at de "forsøker å bli ferdige" med meg fortest mulig, har følt de dedikerer god tid til meg og forklarer inngående slik at jeg skal forstå. Det hjelper også at de er så hyggelige.

Etter man har fått hjelp kan man rate kundeservice. Dette holder nok de ansatte i sjakk, siden de vet at de hele tiden er oppe til vurdering (tenk om norske selskaper som Telenor innførte slike ordninger etter man hadde mottatt support over telefon!). Har også ringt til kundeservice (billig med IP-telefon), og da svarer de fort og er like vennlige som på chat.

Ting jeg har trengt hjelp til er å legge til addon domain, å øke memory limit i PHP samt. validere et domene for å få byttet til Bluehost sine nameservere hos Domeneshop (man peker først IP til "shared IP" hos Bluehost, legger til domenet som et addon domene og deretter bytter man nameserver. Førstnevnte gjør nemlig at domenet blir validert.).

Egentlig hadde det vært unødvendig å spørre om hjelp til disse tingene, for inne i diverse funksjoner hos Bluehost finner man nemlig en haug av videoguider som viser deg hvordan du gjør ting klikk-for-klikk.

Konklusjon på webhotell fra Bluehost

Jeg begynte vel nesten med konklusjonen, men må bare si at her får man mye for pengene. Fantastisk kundeservice, supert kontrollpanel og vanvittig overall godt webhotell.

Jeg skjønner at noen velger leverandører som one pga enkelheten, men dette er faktisk enklere. Dessuten vil man fort merke hvilke begrensninger man finner på webhotell som one, og da vil man angre seg på at man ikke valgte en kraftpakke som dette.

Trykk her for å gå til BlueHost.

Denne testen av BlueHost er skrevet av en bruker. Her kan du lese flere tester og mer om webhosting fra BlueHost.

Skriv ny kommentar