Ser du etter webhotell? Sjekk sammenligningen av webhotell på delt hosting.

Bra med flere domener på samme webhotell

Test av webhotell fra BlueHost

Anmeldelse:
Webhotell fra BlueHost

Brukerens testresultater

Stabilitet og oppetid

4

Kontrollpanel

5

Kundeservice

5

Pris og verdi

5

Kjøpte meg først webhotell og domene fra bluehost for fire månder siden og er veldig fornøyd. Har kjøpt noen flere domenenavn senere og har nå dem på det samme webhotellet. Liker veldig godt at man kan ha flere domene på samme webhotell. Det gjør at jeg som har flere websider sparer masse penger.

Liker som alle andre cpanel veldig godt og syntes det er et stort pluss at de bruker det. Bluehost har ikke fantastico, men man kan installere ting med et klikk med en nesten lik løsning som heter simplescripts. Det er det samme som fantastico. Sjekk http://www.simplescripts.net for mer informasjon.

Stabiliteten har vært upåklagelig. Har hatt litt nedetid, men webhotellet var oppe og gikk igjen etter noen få minutter.

Kundeservice har jeg aldri vært i kontakt med. De har et eget supportsenter med massevis av guider, så det er skjelden man trenger support hvis man vet å lete litt.

alt i alt er webhotell fra bluehost kjempebra og koster mye mindre enn hos mange andre. Det finnes billigere webhotell, men jeg er villig til å betale litt mer for å vite at jeg er hos en stor og trygg webhost.

Trykk her for å gå til BlueHost.

Denne testen av BlueHost er skrevet av en bruker. Her kan du lese flere tester og mer om webhosting fra BlueHost.

Skriv ny kommentar