Ser du etter webhotell? Sjekk sammenligningen av webhotell på delt hosting.

Ikke uproblematisk hosting fra Domeneshop

Test av webhotell fra Domeneshop

Anmeldelse:
Webhotell fra Domeneshop

Brukerens testresultater

Stabilitet og oppetid

3

Kontrollpanel

3

Kundeservice

3

Pris og verdi

1

Jeg har brukt domeneshop, primært til domeneregistrering, i noen år. Har også hatt webhotell hos dem, både med hell og uhell. Her er et par eksempler på hva jeg synes er kjipærn med ds.

Mysql serverne deres er ikke så raske, de er riktignok litt raskere nå enn de var tidligere, men ikke på langt nær optimal. Det er flott at man får SSH, men en ting jeg ikke liker med ds, er at man kan bla seg bakover og se hvilke andre som er på webserveren/webserverne (sjekk bilde).

På bildet har jeg blurret ut brukernavnet mitt (ja, har et webhotell der), men bladd meg inn i en av mange kataloger på tjeneren. Her lister jeg bokstaven a.

SSH på domeneshop

Det er kanskje ikke så farlig, for man får ikke sett innholdet i noen av mappene, men jeg synes likevel det er uprofft å ha mulighet for å se hvem andre som har webhotell på serverne deres.

Kundebehandlingen er ganske grei. Som jeg nevnte i innledningen var databasen treg, og pga det så tok jeg kontakt med support. Fikk da satt opp en ekstra database på en annen server som hadde færre kunder. Løsningen var bare midlertidig, siden flere kunder ville komme etterhvert.

Kontrollpanelet til ds er noe selvmekket, tror jeg. Det er helt greit, men det finnes langt bedre der ute nå, og jeg synes ds skulle spandere på seg noe bedre, feks cpanel.

Prisen hos ds er ganske stiv, sett i betraktning av hva man får. Bare 500 MB på det billigste webhotellet, og kun mulighet for ett domene (kan lage på subdomene) men det er ikke det samme. Det finnes langt bedre tilbud fra andre webhoster, og jeg synes ds er rimelig kjepphøye når de ikke jekker opp størrelsen på webhotella sine etterhvert som tiden går.

Trykk her for å gå til Domeneshop.

Denne testen av Domeneshop er skrevet av en bruker. Her kan du lese flere tester og mer om webhosting fra Domeneshop.

Skriv ny kommentar