Ser du etter webhotell? Sjekk sammenligningen av webhotell på delt hosting.

Webhotell er elendig, men domeneregistrering er ok

Test av webhotell fra Domeneshop

Anmeldelse:
Webhotell fra Domeneshop

Brukerens testresultater

Stabilitet og oppetid

3

Kontrollpanel

3

Kundeservice

3

Pris og verdi

2

Domeneshop fungerer ikke godt som webhotell, men det er et utmerket sted å registrere no domene.

Jeg drev et forum basert på vBulletin. Dette var hostet på webhotell hos Domeneshop. Problemet var at de hadde en grense for antall SQL-forespørsler per time. Grensa er 36 000, og det høres kanskje mye ut. Men jeg kom til kort da jeg skulle oppdatere indeksene i forumet.

Det ble til at jeg måtte redigere .sql-fila og kjøre oppdateringen over flere dager. (Hadde jeg ventet time- for time, så ville databasetjeneren knela, og brukerne i forumet hadde ikke fått brukt det.) Jeg måtte altså sikre meg at antallet forespørsler jeg sendte til databasen ikke hemmet bruk av forumet.

Har også hatt endel nedetid, og mange stygge feilmeldinger utover siden når mysql serveren til domeneshop ikke har vært tilgjengelig.

Senere har jeg funnet ut at domeneshop ikke et bra sted å ha webhotell. Blant annet fordi de nekter mer enn ett domene per webhotell. Så nå registrerer jeg no-domenene hos domeneshop, men bruker langt billigere webhotell i USA som også lar meg ha flere domene på samme webhotell.

Jeg skifter bare fra nameserverne til domeneshop og over til webhosten jeg bruker nå, så administrerer jeg alt derfra.

Gir bare 3 på kundeservice, fordi den ikke er døgnåpen.

Trykk her for å gå til Domeneshop.

Denne testen av Domeneshop er skrevet av en bruker. Her kan du lese flere tester og mer om webhosting fra Domeneshop.

Treg side og support

Jeg kjørte min bedriftsside via domeneshop. Dem var ekstremt trege på support. Tok ofte en uke før jeg svarte. + sia mi var treg. Ekstremt treg.

Til slutt beholdt jeg .no domenet fra domeneshop, og samkjørte det med webhotellet mitt fra servage. Jeg valgte domeneshop fordi så mange hadde skrytt av dem, men jeg er skuffet. Mildt sagt.

Skriv ny kommentar