Ser du etter webhotell? Sjekk sammenligningen av webhotell på delt hosting.

Kjempebra med ASP og MS SQL

Test av webhotell fra MochaHost

Anmeldelse:
Webhotell fra MochaHost

Brukerens testresultater

Stabilitet og oppetid

5

Kontrollpanel

5

Kundeservice

5

Pris og verdi

5

Brukte lang tid på å bestemme meg for webhost. Først skrev jeg ei liste over hva jeg trengte, så brukte jeg google og fant frem til en haug av hoster. Grunnen til at jeg gikk for mochahost var at de støttet det meste. JSP, ASP, og MS SQL (i tillegg til vanlige MySQL og PHP da selvfølgelig.)

Oppetid og stabilitet: Har aldri hatt noe nedetid på de to websidene jeg hoster hos mochahost. Full score på oppetid og stabilitet.

Kontrollpanel: De bruker cPanel, industrilederen innen kontrollpanel. Her har jeg full kontroll og kan se stats, sette opp og administrere domener og ta backup. Fantastico og cPanel sammen er kjempebra. Med få klikk (tre mener jeg) har jeg installert bloggen. Full score på kontrollpanel.

Kundeservice: Jeg har kun brukt support ved bestilling. Fikk veldig god hjelp da, men føler ikke at jeg kan uttale noe særlig om den. Gir derfor full score med forbehold.

Pris: Mange hoster med så lave priser tilbyr ikke i nærheten av like mye for penga. Jeg gir derfor full score på pris og verdi.

Trykk her for å gå til MochaHost.

Denne testen av MochaHost er skrevet av en bruker. Her kan du lese flere tester og mer om webhosting fra MochaHost.

Skriv ny kommentar