Ser du etter webhotell? Sjekk sammenligningen av webhotell på delt hosting.

Begrensninger hos one.com

Test av webhotell fra One

Anmeldelse:
Webhotell fra One

Brukerens testresultater

Stabilitet og oppetid

3

Kontrollpanel

5

Kundeservice

3

Pris og verdi

4

Problemet med one.com er nok at de har gjort ting for strømlinjeformet. Jeg har møtt på en del problemer fordi jeg ikke har mulighet til å redigere php.ini selv. Her har de satt begrensninger på opplasting av filer til rundt 2 mb. Dette gjør arbeid med bilder rimelig håpløst.

Jeg møtte også på problemer med en gang jeg gikk over til one, da de ikke vil deaktivere PHP Safe Mode på webhotellet mitt. Dette er jo bare tull å ha på når veldig mange php applikasjoner krever at dette er av. Jeg fikk derfor ikke brukt et eget galleri som Gallery2 men ble tvunget til å bruke one.com sitt eget galleri. Det samme er med Wordpress når jeg ønsker å jobbe med bilder og publisere en del av dette på bloggen, så må man lage thumbs selv, i tillegg til å resize bildene manuelt. Plugins som NEXGen Gallery f.eks. fungerer veldig dårlig hos one.com.

Som webhotell for en person som ikke vil gjøre noe selv, og ikke har kunnskap til det, så er one.com genialt. Her har du et galleri uten noe særlig muligheter til å konfigurere selv, en blogapplikasjon som er veldig enkel og andre kjekke løsninger som er ganske fine. Men når du kommer til det punktet at du vil ha mulighet til å gjøre litt selv så kommer du til å møte begrensninger. Særlig om du ønsker å jobbe med bilder.

Jeg har også slitt en del med at sidene mine rett og slett har vært trege å laste.

Trykk her for å gå til One.

Denne testen av One er skrevet av en bruker. Her kan du lese flere tester og mer om webhosting fra One.

Skriv ny kommentar