Ser du etter webhotell? Sjekk sammenligningen av webhotell på delt hosting.

Greit nok webhotell hos one

Test av webhotell fra One

Anmeldelse:
Webhotell fra One

Brukerens testresultater

Stabilitet og oppetid

4

Kontrollpanel

3

Kundeservice

4

Pris og verdi

4

One selger veldig billig webhotell, men det er få muligheter på det. Stabiliteten er rimelig grei og trafikkbegrensningen liten (Men de tillater ifølge reglene ikke "nedlastningssider". De definerer en nedlastningsside som ei side som genererer over 1MB med trafikk per treff som downloadside.)

Begrensningene er at du ikke får mer enn ett domene på webhotellet. Du kan bruke mange subdomene da. Kontrollpanelet de bruker er rimelig greit, og der kan du administrere epost, webhotell og se statistikk eller lese mail.

Det er skikkelig fett at de har døgnåpen kundeservice på chat. Har flere ganger sittet i de sene nattetimer og trengt support, og da har jeg fått det. Det er ikke alltid det er norske/skandinavere tilgjengelig på chatsupport, men kan du engelsk så kommer du likevel i havn.

Skulle ønske de hadde SSH, eller hadde hatt muligheter til å skreddersy litt mer, men sånn går det vel ikke ann å holde på når man satser på å selge mange billige webhotell.

Tenker slike billige webhotell fra One holder for de uavanserte brukerne som feks skal ha en blogg eller enkel webside. Skal du ha noe mer funksjonsrikt må det sterkere lut til.

Trykk her for å gå til One.

Denne testen av One er skrevet av en bruker. Her kan du lese flere tester og mer om webhosting fra One.

Skriv ny kommentar