Ser du etter webhotell? Sjekk sammenligningen av webhotell på delt hosting.

Desidert den beste webleverandøren jeg har testet

Test av webhotell fra PRO ISP

Anmeldelse:
Webhotell fra PRO ISP

Brukerens testresultater

Stabilitet og oppetid

5

Kontrollpanel

5

Kundeservice

5

Pris og verdi

4

Har nå holdt på med webhotell og utvikling av websider for mine kunder og har testet litt forskjellige leverandører og har nå kommet over den klart beste.

Min erfaring av kvaliteten og det PRO ISP leverer er veldig bra. Stabiliteten er bra og har kun opplevd nedetid 1 gang på 3 år. Kundeservice svarer raskt også på kvelden enten via live chat, epost eller telefon. De har også blitt mye bedre på telefonsupport, og har lovet meg og bli enda bedre så jeg blir værende her :)

Min erfaring fra subsys, domeneshop, one og webhuset kan nesten ikke sammenliknes med PRO ISP da disse er i en klasse for seg. Kontrollpanelet (cPanel) er det beste som finnes og vil anbefale alle utviklere til dette panelet.

Prisen kunne vært bedre, men jeg vil heller betale litt mer for kvalitet og stabilitet hos PRO ISP enn dårlige vilkår og lite fleksible webhotell hos andre leverandører.

Er ute etter windows servere og har fått beskjed at dette kommer i løpet av neste år så det blir spennende å se om også dette blir like bra som Linux serverene deres.

Trykk her for å gå til PRO ISP.

Denne testen av PRO ISP er skrevet av en bruker. Her kan du lese flere tester og mer om webhosting fra PRO ISP.

Skriv ny kommentar